INFO > BELIGGENHED

Beliggenhed

Lanciole ligger i det nordlige Toscana mellem Pisa og Firenze. Byen ligger centralt for udflugter rundt i Toscana med 15-20 min. fra Pescia, 60 min. fra Pisa og Firenze lufthavne, 35 min fra Lucca og ca. 45 min. til nærmeste strand. Abetone skisportsstedet ligger 45 min. nord for huset. Vi besøgte Abetone i en vinterferie i uge 7 og det kan varmt anbefales med dejlig ikke-tung sne og gode lifter uden voldsomme køer ved lifterne.

Lanciole, Tuscany - Italy

Med fly eller bil

Lanciole ligger centralt for de populære udflugtsmål i det nordlige Toscana. Midt mellem lufthavnene i Pisa og Firenze, hvor der ofte fås billige billetter. Der er ca. 60 minutter i bil til huset fra hver af de to lufthavne. Hvis man kommer med fly, anbefales det at leje bil, da det er guld værd at kunne komme rundt til selv de mindste byer, da det er her, du finder det oprindelige Toscana. Men det er dog muligt at komme til huset med tog til Pescia og derfra med bus til Lanciole. Medbring gerne en GPS hjemmefra.

Der findes forskellige flyselskaber, som har billige billetter. Check momondo.dk, som kommer op med mange gode tilbud. Vueling flyver ruten København-Firenze april til november. SAS flyver til Milano og Bologna og man kan tit være heldig at finde pladser til en overkommelig pris. Norweigian flyver til Pisa fra april til slut oktober. Ryanair flyver til Pisa fra Billund og Lübeck. Der er ca. 1,5 timers kørsel til huset fra Bologna. Eastjet flyver København-Milano også til superpriser. Fra Milano skal man beregne ca 3-3,5 timers kørsel til huset. Air Berlin, Austian arline, Swiss Air og Brussel Airline har ofte også gode priser til Firenze.

Ved alle lufthavne er der mulighed for at leje en bil. Check evt. dér, hvor du bestiller dine flybilletter. Vi har ofte fået gode priser direkte fra SAS hjemmeside. Her var Hertz via Sas billigere end andre og havde super service. Vi har hat dårlige erfalinger med GoldCar, der charger udgiften for fuld tank og beder dig komme tilbage med en tom!! Derudover gør de hvad de kan for at sælge dig ekstra forsikringer. Bemærk at du ofte er rigeligt dækket med en almindelig forsikring og ikke behøver at tegne den ekstre forsikring, da du ofte er dækket allerede via dit normale forsikringsselskab eller kreditkort.

Huset ligger 15-20 min. fra Pescia i retningen af skisportsstedet Abetone i et område der også kaldes "Det toscanske Schweiz" på grund af dets storslåede natur.

Når du kommer fra motorvejen (autostrada) A11 Firenze-Pisa kør af ved afkørslen Chiesina Uzzanese efter Montecatini Terme og kør i retning af Pescia. Følg floden gennem byen i retningen Abetone. I Pescia anbefales det at gøre stop og købe lidt basisfødevarer ind i et af Pescias store supermarkeder.

Efter Pescia og 700 m. efter Pietrabouona drejes til venstre, og man følger vejen ca 12 min til man kører lige til i Lanciole. Stands ved byens kilde. Porten til The Lance Castle, som den tidligere ejer har døbt huset, ligger lige over for kilden. Man kan oftest parkere på gaden lige neden for huset.

til top